Foto's!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Chris en Doenja - WaarBenJij.nu Foto's!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Chris en Doenja - WaarBenJij.nu

Foto's!!

Door: Doenja

Blijf op de hoogte en volg Chris en Doenja

28 September 2008 | Australië, Sydney

We zijn er maar even voor op gebleven, maar nu dan eindelijk(!) een korte selectie van de foto's van Sydney en de Blue Mountains!
Onder het bericht Sydney, baby! kan je de foto's van Thailand bekijken (deze nog niet kunnen bijwerken)

Vandaag trouwens heerlijk gewandeld in de Blue Mountains (Federal Pass hebben we gelopen), bij de foto's zie je de adembenemende uitzichten. Doenja was iets meer onder de indruk dan Chris, maar we hebben allebei genoten. Three sisters en de Katoomba Falls zijn we ook tegen gekomen.
Morgen naar Wentworth Falls en Leura.

Tot snel allemaal!

Kus

• 28 September 2008 - 15:30

Wil & Ben :

Hele mooie foto's en nu in Australie dat is genieten. Leuk dat je ons hebt opgenomen in je automatische mail. We gaan jullie zeker volgen. Dennis was ook geintereseerd in jullie avontuur natuurlijk ook omdat hij zel anderhalf jaar daar is geweest. Dus ik stuur de link door naar hem ik hoop dat je dat goed vindt.
    Doenja kennen we niet persoonlijk maar daar komt misschien binnenkort nog wel verandering is als Michel zijn Master gaat halen.

Hou ons op de hoogte, geniet van jullie reis en van elkaar.

Groeten Wil en Ben Arts

• 28 September 2008 - 15:54

Mireille:

Super sweet die kangeroetjes!! :)

• 29 September 2008 - 06:38

Naomi:

Hai schatten,

Met veel plezier..en okee ook een beetje jaloerzie ;) kijk en lees ik jullie verhalen!

Ik wens jullie nog een hele hoop mooie avonturen toe, gedurende jullie tripje samen!

Geniet er van...

Dikke knuffels, Kxs

• 29 September 2008 - 07:15

Gerda:

Hé schatjes,

Wat een leuke foto's allemaal en wat een mooie verhalen. Zo te zien echt genieten!! Maak er een hele, hele leuke tijd van!!

Dikke kus!

• 29 September 2008 - 08:51

Myron:

hee luitjes,
    leuke en mooie foto's ga snel alle verhalen lezen dikke kussen en veel plezier xxxx

• 29 September 2008 - 09:17

Haroon:

Hi C&D,

Hopelijk gaat het jullie goed en zijn jullie lekker aan het genieten. Leuke foto's joh. Geniet er lekker van en hopelijk upload jullie er nog meer zoda wij ook mee dromen met de zon en de zee :D.

grt.
    Haroon

• 29 September 2008 - 15:16

Tak:

He Chris, kom je toevallig ook langs Hong Kong ;)

• 29 September 2008 - 17:50

Gezina:

Hoi lieverds, wat een schattige foto's.
    Jullie verhalen worden met veel plezier gelezen.
    We blijven jullie volgen. Tot gauw
    Liefs
    Henri en Gezina