Back home! - Reisverslag uit Amstelveen, Nederland van Chris en Doenja - WaarBenJij.nu Back home! - Reisverslag uit Amstelveen, Nederland van Chris en Doenja - WaarBenJij.nu

Back home!

Door: Doenja

Blijf op de hoogte en volg Chris en Doenja

29 December 2008 | Nederland, Amstelveen

Lieve Mensen,

24 december ben ik weer op Neerlandsche bodem geland, 5 dagen eerder dan ik in eerste instantie geboekt heb.

Tijdens mijn eerste week coschap kreeg ik te horen dat ik met de kerst vrij zou zijn en dat was een reden voor Ludi en mij om onze vlucht om te boeken en 5 dagen eerder te vertrekken. Ludi heeft alles netjes verteld, Doenja niet =D. Alleen Sam (mn broer) wist hiervan af.

Dus daar stond ik dan ineens woensdagmiddag voor de neus van mijn ouders. Mijn ouders waren wel even van slag maar zeker (gelukkig maar) blij mij te zien. De hele dag gevochten tegen mijn slaap om zo snel mogelijk van mijn jetlag af te komen. De volgende ochtend weer vroeg op om Chris te verrassen bij het kerstontbijt bij zijn ouders. Chris is naar 30 minuten maar gaan douchen en was daarna eindelijk van de schrik bekomen =D.
De rest van de kerstdagen waren heerlijk en ik heb samen met de families bij kunnen kletsen!

Overigens het laatste weekend in Australie was SHARK-CAGE-DIVING!! Dat was echt FAN-TAS-TISCH! IK ben meer dan 10 keer over mijn nek gegaan, tijdens het duiken ook nog 2 keer, maar het was echt geweldig! Ik zal de fotos uploaden, en deze zijn zometeen weer terug te vinden op picasaweb.google.nl/doenjahertog/

We hebben eerst 2,5 uur de Atlantische Oceaan opgevaren, alvorens we bij de plek des onheil aankwamen ;) En dat was de genade klap voor 13 van de 19 deelnemers. Op een gegeven mocht ik weer, en dat was de aanzet voor de 5 andere, waarmee ik op een rijtje zat. Heerlijke verbroedering daarop die boot, terwijl we door haaien omcirkelt werden.

Die maandag nog examen gedaan, afscheiddiner met alle coassistenten en dinsdagochtend was het einde dan toch echt gekomen. Met gemengde gevoelens stapte ik op de bus naar het vliegveld. Ik kon niet wachten iedereen weer te zien, maar vond het toch jammer dat ik Australie dan toch echt achter ging laten en voorlopig niet meer terug zou komen.

Ik ben meer dan 36 uur onderweg geweest waarvan 26 uur gevlogen, 3x 2 uur geslapen heb, 4 films en afleveringen van mr. Bean en Fawlty Towers heb gezien en de Australische top 40 heb geluisterd. En in de notendop heb ik ook nog Sydney, Singapore en London aangedaan ;).
De vlucht ging redelijk, ik heb nog nooit zoveel en zo heftige turbulentie gehad, maar ook dat went, zeker als je je ogen dicht doet en bedenkt dat je op een dirty road rijd ;).

Lieve mensen, dank jullie wel voor al jullie aandacht en berichtjes de afgelopen 3,5 maand! Jullie waren geweldig. Dank.

Voor het nieuwe jaar alle moois en heel veel liefde, gezondheid en avontuur!

Tot snel!
Liefs

PS wat is het hier KOUD!!! Brrrr, TIP: alleen voor een kopje chocolademelk krijg je mij t huis uit ;) X

• 29 December 2008 - 11:34

Myron:

wat heerlijk dat je weer thuis bent voor de familie en Chris, hahaha mensen verassen is altijd leuk!!!
    meis vond het heel erg leuk om je verhalen te lezen!
    ik wens jouw ook alvast een geweldig nieuwjaar toe!!!

xxxx

• 29 December 2008 - 11:59

Leonie & Karin:

Hee Doen!

Wat een vette verrassing! Hopelijk ben je nu weer een beetje bijgekomen? Nu op naar oud & nieuw, nog plannen?

tot snel

x Leo en Ka

• 29 December 2008 - 17:27

Simone:

Jeej, tof dat je er weer bent!
    Hele fijne jaarwisseling en tot snel bij karate, liefs Simone