Blue Mountains, Katoomba - Reisverslag uit Sydney, Australië van Chris en Doenja - WaarBenJij.nu Blue Mountains, Katoomba - Reisverslag uit Sydney, Australië van Chris en Doenja - WaarBenJij.nu

Blue Mountains, Katoomba

Door: Doenja

Blijf op de hoogte en volg Chris en Doenja

27 September 2008 | Australië, Sydney

Lieve Mensen,

Weer een update, dit keer iets sneller&iets korter!

27/9 Vertrek Sydney naar Blue Mountains. We hebben besloten er zelfstandig heen te gaan, ipv georganiseerd (kost je 60 AUS dollar is ruim 40 euro zonder overnachting en zonder de echt leuke dingen, komen daar nog bovenop) EN geen spijt van gekregen! We hebben een heel schattig, schoon en middelmaat groot hostel. Chris kunnen overhalen om een double room zonder douche ensuite (anders betaal je ruim 40 euro!! Nu is het ongveer 25 euro)
Katoomba is een leuk stadje: leuke winkeltjes en klein. Alles is te lopen en te ontdekken zoals ook the echo point&the famous three sisters op nog geen 20 min(!) lopen. Morgen gaan we misschien naar the Wentworth Falls, in naburig dorp.

Voor nu even niks =). Fijne avond! Wij gaan zo heerlijk kaasfonduen =D.

Liefs Doenja en Chris

PS we hebben nu weer gratis internet dus de foto's gaan hopelijk morgen lukken!

• 27 September 2008 - 09:34

Noor:

Liefjes, wat zijn jullie lekker bezig zeg... klinkt te te te goed! Ben blij dat de bridge climb een succes was... hopelijk niet te veel hoogtevrees voor Doen? Hier ook alles wel, alleen stikjaloers ;)

Kussssssssss, en geniet!!!

goed werk!

xxx

• 27 September 2008 - 19:26

Esther:

ik zei toch dat koh phi phi mooi was ;) heel veel plezier daar!! dikke kuzz

• 28 September 2008 - 09:26

Chef D'uro:

Chef (en Doenja natuurlijk)!!
    Goed om jullie verhalen te lezen steeds, ik ben erg benieuwd naar de foto's en blijf jullie verhalen zeker ook lezen. Maak er een mooie tijd van!!!